<3


regn å rusk!

Äntligen helg! De betyder att imorgonbitti befinner vi oss i boden för att hämta världens bästa David :)) Annars idag blir eb lugn dag som de ser ut. vi ska hämta fälgen å däcket idag, ska även springa in å betala min onepiece som ja låna hem igår!! Så jävla mysiga dom är.. Trist med massa regn ute men man får se de på den ljusa sidan att nön försvinner fortare ;)trevlig helg på er!

dagen i ord..

Idag har ja hunnit med mycke :) lämnade A på dagis medans for jag o M till stan en snabbis för lite shopping, är mkt nöjd :) sen väl på byn blev de mer shopping på blommor o ting, hem å ge liten mat, hämta lilleman och fara å lämna fälgen på OK som ska få nytt däck :) därefter ville A shoppa nytt till sandlådan så de blev hink spade mm.. nu är vi hemma å myser å tänkte ut å leka sen bara A;s stövlar torkar.. Ikväll är de extraöppet på byn så ja o Hanna skulle nog kika in de :)

dagens inköp !


världens finaste för mig!


söndag

Morgonmys med världens bästa son, pappan å dottern tog en sovmorgon! :) Igår vart vi bjudna på palt hos svärfar med davids syskon, gott som tusan var de! Senare på kvällen fick vi främmande ett tag, himla trevligt då vi ses för sällan.. Idag har vi varit till barnens faster å kusin å busat ;) Nu ska ja åka å köpa penslar å fortsätta projektet här hemma..

bada, tona rutor, mysa, skeppet..


barnen sover!

Då var de redan kväll, barnen har precis somnat och ja har hunnit städa undan å dammsuga. Shit vad de drar in sand denna årstid!! Idag har ja å gumman följt me Hanna o Selma till piteå för lite ärenden sen bjöd vi Elin på grillat å de blev lyckat! :) Nu film me världens bästa älskling!

vem.fan bad om snö?!

Åh vilket trist väder att vakna upp till...snööö?! Alla vägar var ju bara å de var så härligt med asfalt men nu är de bara ett vitt täcke överallt...blää! Vi som tänkte byta till sommardäck åde imorn men de lär ju it gå så bra. Annars igår åkte vi på skeppet så Anton fick leka på nimbys värld med Theo var himla trevligt att hinna sitta å surra.me Linnea (hon är förövrigt beräknad tills idah me bebis i magen) hoppas han vill komma ut nuuu!! :). Ska ta å stöka undan frullen nu så ha en trevlig dag!

trettonde *

Godmorgon allihop.. Natten har inte varit den bästa då ja har en supersnorig liten tjejja här hemma.. Har rensa näsan å gett näsdroppar titt som tätt, gett mat osv.. Nu på morgon på storebror vakna då somna Maja så man känner sig seg idag, de ska vi styra upp med en promenad sen kring lunch tänkte jag :) Annars idag blir de lugna puckar, våran älskade pappa/sambo kommer hem på ledigvecka vilket är underbart! vi har planerat att åka så Anton ska få bada om förkylningen ger med sig dvs.. Fredag den trettonde idag, hoppas de blir en bra dag iaf :)

blombud av världens bästa älskling!


Vagnen är här :)


Det blev en Carena double swing+ en mjuklift!
Är mycket nöjd med den, lättkörd också.

Tipsa gärna.-

Just nu känner jag att bakilet har kommit ikapp mig, vilket inte händer ofta så ja tror ja ska slå på stort å baka,
tänkte bara vänta att Pappa slutar så kan ja låna bilen till affärn då de behövs en del kändes de långt å jobbigt att ta vagnen. men då tänkte ja höra med er om ni har något tips? Är inte så mycke för jätte avancerade grejs!


Vars är bilderna?

Jag blir galen, varför syns inte bilderna på headern?! hjälp mig..

Tillbaka på nytt !

Nu har jag en fråga tilll er, vad vill ni läsa om?


RSS 2.0