julklappar!

Ja shit va de är svårt att hitta till vissa, Men nu kan ja då bocka av Johanna, Lilly, Emelie, Tindra, och Anton är nästan klar.
tror jag ska ta mig en tripp till staden utan min kära familj så ja kan kika i lugn å ro och även hitta nåt till sambon då han inte är med ;)


vädret suger..

Alltså de är 22november å regnet å plusgraderna gillar att vara i byn,. hade ju inte skada me lite snö å några minus iaf!! känns så trist att gå ut då de är såhär.. tur Anton är nöjd iaf då de är en hel sjöööö me vatten på gården ;)

Har suttit nu en stund å kika efter julklappstips på internet! även present till lilldonnan här hemma som snart blir ett helt år! sjukt va tiden går fort..tisdag

godmorgon i stugan... sitter än i morgonrock och funderar vad planen är idag me kidsen, just nu sover en av två, och ikväll ska dom få vara med sin mormor då jag och David ska till Johanna, Andreas och Lilly i sunderbyn!

hoppas vi hinner in på storheden en sväng för lite shopping så ja kan fortsätta mitt pynt och målande!


en liten prinsessa!

Igår fick ja se något så otroligt vackert! Barnen fick en liten kusin igår som valde att komma till världen fem veckor för tidigt, stort grattis till farbror Andreas Johanna! Ni kommer bli så bra föräldrar till lilla Lilly! Helt fantastiskt, så liten och perfekt och mår bra :)
www.johannaastenvall.blogg.se där hittar ni hennes blogg som nybliven mamma! :)

Dagarna springer!

Dagarna bara rusar iväg å ja hinner it me! Lillgumman har börja gå helt för ca 2veckor sen, ser så gulligt ut, vi har hunnit på hotell under halloween helgen, riktigt lyckad kväll och sen hotellfrulle på de satt bra! Lilleman är i en riktig trots nu som är värre än värst, tur han är världens bästa därimellan ;)

RSS 2.0