trötta barn å trött mamma!

så blir de minsann efter en hel utedag me några vänner o deras barn, vi åkte upp till kanis å grilla å hadr trevligt! sen blev vi bjudna på middag hos mamma/mormor vilket alltid är lika trevligt o gott..
ikväll har ja haft Elin på besök innan hennes jobb kallade, blev en hel del surr om lasse stefanz i hopp om att vi veeeerkligen kan fara dit!! :) hade varit riktigt skoj, plus att de är dagen efter ja fyllt år så lite firande hoppas vi på ;)
nu ska ja krypa ner brevid min lillkille som alltid sover i våran storsäng..
imorn väntar vi hem pappan i huset och kalas för min söta lillkusin som fyller 5år :)

mindre än en månad

så fyller ja år, min önskelista består av följande!
presentkort på blommor å ting, hårprodukter, pengar, presentkort på kläderaffärer typ, hm o gina.. en kväll på havsbadet me mat å show :)
och sist men inte minst, att min släkt å mina vänner kommer på tårta! ;)

utelek å grillning.

de bestod gårdagen av, så även idag, fast idag ska vi elda här hemma också kommer Hanna o Selma hit! :) är så glad att vi har börja få lite varmare dagar, men fort ändras de igen så de e bara passa på å va ute å njuta!

bjuder på en bild å hoppas vi ses på älvsbyns motorsällskap, högheden!

beställt för nästa vintergneis har börjat sin rea så ja passa på å klippa till, en röd/svart till Maja och en grön/svart till Anton. två toppenoveraller :) anton har en gneis nu iår och vi är supernöjd!

egomamman! ;)

efterlängtat folk!

just nu ligger lillan å vilar sen beger vi oss till korsträsk för nu har mina favoriter landat här för en stund! :)
så vi ska leka me Mathilda å barnen också är även Kajsa å grynet hemma på samma veva så de blir skoj!! som ja längtat efter Mathilda då vi bor på sånt avstånd numer!

bättre bild!sjukt nöjd över färgen!

tjuvtitt!
RSS 2.0