nytt hår!

de är vad ja har.. supernöjd är ja! dock får ni ingen bild än för har ingen "rättvis" bild än ;)

älskade busungar!!
brr

alltså de här med vintern..ja har tyckt om snö å vintertider förr men nu vill ja bara spy åt de, så less ja är.. tänk om sommarn kunde vara lika lång ist! imorse när vi klev upp var de -31.. inte okej enligt mig!

barnen har varit på dagis även idag själva och de har gått bra, imorgon ska dom vara lite längre än dom andra dagarna för de sla få äta lunch där, så dom får "testa" de med, för måndag kommer jag börjar finnas tillgänglig för jobb så hips vips blir dom där en hel dag :)
älskade barn!!

tredje!

maja är inne på sin tredje dag och är så duktig på sin inskolning,.igår och idag har hon varit själv 1,5timme och har gått jätte bra, så på fredag är vi färdiga med inskolningen :)
Anton tycker fortfarande att de är jobbigt mes lämningen, vissa dagar går bättre än andra, men jag tror han tycker de är lättare nu när han ser att lillasyster också är på dagis..
bjuder på mamman idag!

andra dagen..

idag är vi inne på andra dagisdan och de går som förväntat, har precis lämnat Maja själv en stund utan att va minsta ledsen, hon vinka bara :) så nu sitter ja här mellan Anton o Majas avdelningar..

inskolning

imorgon är de måndag och vi återgår till dagis! Anton har haft ett långt lov, och lillasyster ska börja sin första dag imorgon, ska bli spännande! tror och hoppas de kommer gå bra :)

tre snyggingar!dom är it så lätt att fånga på bild samtidigt ;)

blodpalt!

onsdag hela dagen! idag har vi har främmande av våra favvotjejer Hanna o Selma :) också kom även gladaste Johanna på kaffe å surr! man blir som en studsboll av henne för hon är minsann en glädjespridare..
efter allt besök packade jag och kidsen in oss i bilen och for till min mormor o morfar, där hade vi turen att bli bjuden på blodpalt, de va gött!

imorn kommer hjärtat vårat hem så då blir de mys å ledighet! hoppas bara vädret är med oss så vi kan va ute å grilla å busa :)


BVC

idag har vi hunnit vara på Majas ettårs kontroll (en månad senare)
lilldonnan fick sitt vaccin och de var inte populärt! tur de går över fort..
känns skönt att hon fått den då hon ska börja dagis på måndag min lilltjej..

1år och 1månad:
vikt: 9775g
längd:77cm

tänk vilken skillnad de är från barn till barn och mellan tjejer och pojkar, när Anton var ett år vägde han 11kg ;)
nu hoppad vi bara hon slipper febern som dom flesta kan få av sprutorna..


städryck!

nu efter lunchen blev de ett städryck men tog en liten paus precis, ett evighetsprojekt känns de som!
inte så ofta man tar å dammtorkar osv riktigt riktigt ÖVERALLT så idag fick de påbörjas, har även möblera om lite i Antons rum..
bjuder på två bilder från köket

fullt upp!

även idag har vi haft härligt väder, så kom två finisar hit, Hanna och Semla! barnen busade å härja på så efter lite lek bus å mat blev de sovtajm så då passade vi på å grilla här ute och sen kom även Ellen o flickorna förbi å sa hej.
så ja kan lova er att här hemma såg de ut som att en bomb hade smällt med tusen leksaker överallt!
nu ikväll har ja passa på att röja undan å precis lagt barnen!
snart sk ja snöra mig i duschen för imorn ska ja på divine! :)

mysigt :)att sitta vid en eld är väldigt mysigt och avkopplande, höra hur de smattrar å knastrar på bara.. grabbarna drog till backen och lillan sov i vagnen så de var väldigt tyst å stilla!
hoppas vädret håller sig i milda grader..såå skönt att kunna va ute:)

nattinatt från mig!

älskade barnmorgonmys i soffan :)

2013

då välkomnar vi de nya året! :)
kvällen har vi spenderat hemma med barnen och deras kusin Lilly, farbror och Johanna, ätit god mat och har allmänt trevligt!
nu blir de sängen me alla mina hjärtan så vi är pigga och glada imorgon medans måånga där ute kommer ligga däckade ;) godnatt gott folk och gott nytt år!


vissa bilder blir sneda å ja kan fan it ändra dom då ja skriver från mobilen.. hm knepigt!

RSS 2.0