jobbelijobb

denhär månaden har ja jobbat heltid, de känns i kroppen men ack så roligt! :) just nu sitter ja i personalrummet, börjar jobba halv tio också har ja stängningen kl 18!
annars är allt bra, vi har klarat oss från nån sjukstuga, pepparpeppar!

på lördag har vi klubbmästerskap å klubbfest i högheden, de kommer nog bli skoj, är ca 80 anmälda på kvällen till mat, lekar å dryck! behöver ja säga att ja längtar? synd att vi ingen barnvakt har så david också kunde följa, men men så äre ibland :)

Annton har blivit så duktig på skjutsa runt på lillasyster hemma på fyrisen :)
också stannar han å frågar "går de bra Maja, vill du åka mer?"
älskade ungar!! ♥

ny vecka nya tag!

trötta var vi alla när klockan ringde imorse, men de gick ändå bra, två dagar kvar av jobb denna vecka om ja it får nå mer vill säga :) att jobba på förskola tycker ja är riktigt roligt! min tanke var att läsa till förskollärare men (finns alltid men) då måste ja först hitta motivationen att pluggs upp mina egna först då ja hoppade av gymnasiet då jag blev gravid med Anton. så vi får hoppas ilet kommer snart!

gonatt me er!

skogspromenad

här om dagen var vi i skogen å traska med kidsen, så mysigt!

lördag hela dagen

hela dagen har ja david å barnen varit å hjälpt pappa med veden, david å Anton tog lastbilen så vi kunde lasta allt på en vända, så dagen idag har bestått av att klyva/lasta o trava ved, barnen trodde sig himla bra då morfarn tog ut alla leksaker i gräset ;) vi hann även med en kvällsprommis innan Maja skulle sova.
nu är man helt slut i kroppen så vi avslutar kvällen med en mysig eld vid eldstaden!
imorgon väntas 3års kalas för tindra, barnens kusin :)

helg!

oj så efterlängtad helgen har varit å nu är den här :) har precis så lagt lillan, å Anton myser framför en film :) själv så ska ja starta grillen strax :D
hoppas alla får en trevlig helg!

långa dagar!

jobbar hela veckan å tre dagar nästa (vad ja vet nu), å såklart har ja fått världens rethosta på natten, men inget på dan.. hoppas bara de it blir nåmer av de .. märks att kidsen inte är van att vara så långa dagar på dagis för dom är helt knäckta när ja hämtar dom, så även på morgon när dom blir väckt, men nu är de snart helg å vi får mysa tillsammans! :)
och till nåt helt annat så har ja fått världens sug efter att ta en ikeatrip, får se om de blir av en snart ;)mammas små ögonstenar ♥älskling ♥

RSS 2.0